Zašto je uređaj Ecovim najbolje rješenje za zbrinjavanje ostataka od hrane?

Napisao/la Sanda Vrčić

31/05/2022

Inovativna tehnologija koja smanjuje volumen ostataka od hrane do 93%, a rezultat procesa je organski supstrat bogat nutrijentima.

Bez mikroorganizama i drugih aditiva.

Uređaji Ecovim funkcioniraju na principu dehidracije, moguće ih je upotrijebiti za sve vrste ostataka od hrane – termički obrađenu i ostatke od pripreme, uključujući voće, povrće, ugljikohidrate – krumpir, tijesto, kruh i rižu, te bjelančevine – meso, ribu i manje životinjske kosti. Također, pogodni su za obradu biootpada.

Uređaj je optimalan za korištenje u hotelima, restoranima, menzama, kampovima, reciklažnim centrima, bolnicama, domovima za starije osobe, vrtićima, školama, u obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Ovisno o potrebama, moguće je odabrati uređaje s kapacitetom obrade 30, 100, 300, 500 ili 1000/1300 kg ostataka na dan.

Želite saznati više informacija? Kontaktirajte nas!

T +385 1 4655 408

E info@zelenetehnologije.hr

Ecovim - uređaj za obradu ostataka hrane.

Ovi članci bi te mogli zanimati

Otpad od hrane — problem modernog društva

Otpad od hrane — problem modernog društva

Blagdansko vrijeme nas podsjeća na važnost zajedništva i brige za druge, te nas potiče da preispitamo kako možemo doprinijeti boljem svijetu. Edukacija o otpadu od hrane postaje ključna u ovom kontekstu. Svjesni otpada koji proizvodimo, važno je razumjeti kako naši izbori u pogledu pripreme i potrošnje hrane utječu na okoliš i društvene sustave. Iskoristite svaku mrvicu.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *