Tehnologija koja ostatke hrane pretvara u supstrat bogat nutrijentima

Napisao/la Sanda Vrčić

31/05/2023

Turistički sektor prepoznao je snagu zelenog poslovanja, gosti koji dolaze na odmor u Hrvatsku očekuju visoku razinu usluge, odnosno standard na razini svojih matičnih zemalja.

Apartmani, vile i kuće za odmor nemaju potrebe za velikim sustavima kao što je Ecovim, zato Vam možemo ponuditi manje uređaje za tretiranje ostataka hrane – kućanski uređaji.
Uređaj je predviđen da stoji kao samostalna jedinica uz jednostavno održavanje, zanimljivog je dizajna, kreiran da sprječava širenje neugodnih mirisa.

Obrađuje kuhano i nekuhano, povrće, voće , ugljikohidrate, ribu, riblje kosti i meso.

Kapacitet obrade: 1 kg ostataka hrane dnevno.

Želite saznati više informacija? Kontaktirajte nas!

T +385 1 4655 408

E info@zelenetehnologije.hr

Tehnologija koja ostatke hrane pretvara u supstrat bogat nutrijentima.

“Analizirani uzorak kvalitetan organski poboljšivač tla koji svoju primjenu može naći u poljoprivredno proizvodnji u svrhu podizanja razine organske tvari u tlu kao i za poboljšanje fizikalno-kemijskih i mikrobioloških značajki tla.”

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU AGRONOMSKI FAKULTET

foodwastehrvatska * komposter * kućanskiuređaj

Ovi članci bi te mogli zanimati

Otpad od hrane — problem modernog društva

Otpad od hrane — problem modernog društva

Blagdansko vrijeme nas podsjeća na važnost zajedništva i brige za druge, te nas potiče da preispitamo kako možemo doprinijeti boljem svijetu. Edukacija o otpadu od hrane postaje ključna u ovom kontekstu. Svjesni otpada koji proizvodimo, važno je razumjeti kako naši izbori u pogledu pripreme i potrošnje hrane utječu na okoliš i društvene sustave. Iskoristite svaku mrvicu.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *